Wuuunderbaum

Jag har nog haft den bästa helgen i hela mitt liv!
Kom hem till Carro i torsdags och drack lite vin med henne och pratade om allt mellan himmel och jord, så som man alltid gör när man inte har träffats på så länge..
Sedan gick vi ner till John och träffade killarna som var där och kom på den briljanta idén att bada i havet.. Det blev inget dopp i havet, utan vi gick upp till Carro och badade i hennes pool istället.. Ingen bra idé, med tanke på att det var 14 grader i vattnet.. Kaaallt!
Sedan gick vi och la oss och sov.

Dagen därpå (Fredag) jobbade Carro 9.30-21.00 så jag satt uppe och höll henne sällskap från och till och gick ned till henne ibland för att ta mig ett dopp i poolen.
När Carro hade slutat och kommit hem började vi dricka lite vin igen för att senare dra oss ner till John som hade en det folk hemma.. Myyycket trevligt.. Fick återigen den briljanta idén att gå och bada i havet, men inte gjorde vi det då heller, så när vi kom tillbaka hade Carro och Sebbe gått hem igen..
Så vi fortsatte dricka lite öl och äta grillkorv klockan 3 på natten, innan även vi gick hem för att sova..

Söndagen var helt underbar, Jag, Tessisen, Sara och Emma låg vid poolen hela dagen och hade en poolboy/waterboy/strawberryboy som uppvaktade oss.. Och OM han gillade det!!
Söndagen slutade bra med The Day After Tomorrow och en mjuk säng att somna i!

Igår åkte jag hem, efter 4 dagar i Regnérs Recidence och åt lite mat med mamsen och kollade på Karlsson på taket, som förövrigt skulle kunna vara den äckligaste och roligaste filmen ever.. Eller inte..

Idag ska jag träffa Friiitch för att catcha upp lite med honom efter över en vecka utan att ha träffat varandra för att se vad som händer i varandras liv och sola och bada..

Tack Regnér för en underbar helg!

Tack!

Tack Freddie för igår och en underbar kväll i Slottskogen!
Hade jättemysigt med dig och alla de andra.. Vilka de nu var?

Imorgon är det midsommar och jag ska jobba 9.30 - 14.15, det känns ju lite si sådär, men det får gå. Det är ju ändå pengar och det är ju alltid välbehövligt!

Hoppas på en mycket lyckad midsommar i år, som förra året när det regnade och jag var den enda som ville dansa runt en midsommarstång.. En hemmagjord midsommarstång, av trådar och pinnar, som jag fick för mig att bygga upp när jag hade fått lite i mig.
Love

Caroline ♥

Den bästa människan på denna jord är Caroline!
Träffade henne i början av min gymnasietid, för 4 år sedan snart, när vi hamnade i samma klass på den jätteroliga linjen Samhäll/Internationell.
Vi har haft sjukt roligt tillsammans, vi har bråkat och gråtit tillsammans.. eller har vi verkligen gråtit?
Kul har vi haft iallafall!
Vi har festat tillsammans, gått på lektioner tillsammans, inte gått på lektioner tillsammans (dumt nog) och pratat om allt mellan himmel och jord.
Caroline, du är en fantastisk människa och jag är faktiskt väldigt stolt över hur bra du har klarat dig, eftersom jag drog med dig på jävelskap när vi gick i samma klass. Du kom in på den högskoleutbildningen du ville, du har framtidsplaner och är fortfarande lika snygg som du alltid har varit! :)
Jag saknar våra tider tillsammans och jag hoppas att vi kan börja umgås lite bättre igen!
Var jättekul att träffa dig idag och fika med dig och ikväll ska vi ha en grym kväll!
See you tonight girls. Förresten - "What a catch!"


Caroline ♥

Skolan.

Sitter i skolan med Fritch inne i textsalen och gör ett tappert försök att skriva ett reportage.
Det går ju sisådär när man har sån idétorka som jag har idag.
Jag har tuggummi som har fastnat under skon också, ännu ett störande moment.
Jag kan ju inte heller pilla bort det, det är ju rätt äckligt och tar man en pinne och försöker så bryts den säkert.
Sån tur som jag har.

 Fast det där är nog inte min sko


Ingen bra dag idag. Ni märker ju bara idétorkan här.
Over and out.


Äntligen Kalmaar!

Åkte klockan 18:07 från Göteborg - ÄLSKADE västkust mot Kalmar med tåget och min älskade mor.
Var jätterastlös under den 4 timmar långa tågresan tvärs över landet.
Kunde inte koncentrera mig på varken att läsa, kolla på film eller ens lyssna på musik.. Ville bara vara framme!
Det hela slutade med att jag läste tre sidor i min bok om Ron Jeremy och hittade ordet penis som jag visade min mamma. Det visade sig vara väldigt roligt, för hon fnissade som en tolvåring och jag skrattade tillbaka åt henne som i sin tur började skratta åt mig. Sedan gick mamma och köpte en liten flaska vitt vin som vi delade på och skålade med för våran minivacation.

Sedan kollade mamma konstigt på mig och frågade om jag kunde skela..  Dumt att fråga den människan i familjen som i hela sitt liv har gjort fula grimaser och skelat som en tok. Så vi satt mot slutet och gjorde fula grimaser mot varandra, medan tjejen bredvid satt och kollade på oss som om vi vore dumma i huvudet.. Men kul var det!
Jag har allt en bra mamma!

Syrran kom och hämtade oss på Kalmar C och lämnade av mamma vid hennes hotell och körde sedan hem oss till sig själv, där vi kollade på Paris Hilton - My new BFF.. Sjukt roligt och mysigt att umgås lite med min älskade syster.
Jag älskar min familj! Finns inget bättre.
Ska nog försöka få mig lite sömn, det kommer bli en lång dag imorgon.
Uppdaterar med lite bilder när jag får tid.. OM jag får tid

Love

Cravings

Att man är så sugen på något gott som jag var förut så att man går ut till frysen och tar en glass.. Som man inte ens tycker om.. Det är INTE okej.



BLÄÄ!

Hemma hos Mamsi

Älskar att vara hemma hos Mamma.
Hon har inte kommit hem än, men det är så skönt att bara ha lite tid för sig själv, där man bodde i 11 år innan man flög ut ur boet. Jag känner mig verkligen hemma här och det känns såå bra.
Snart kommer Mamma hem med sushi, yuummiie!

Ska snart börja packa väskan till imorgon, för imorgon åker jag till KALMAR för att fira min älskade storasyster som tar examen. Ingen är stoltare än vad jag är. Hon är grym, Alexandra, och en bra förebild för mig som det inte har gått lika bra för i skolan. Men det kommer, ska ni se!


Min underbara syster i Malaysia sommar 2008

Love

RSS 2.0