Vad gör man?

Vad gör man egentligen i Sverige?


Surfer Dude




Kri Eco Resort


Foto: Moi

Första, andra, tredje - SHOOT!

För det första så saknar jag min syster något så förskräckligt mycket. Har bara vart ifrån henne i en och en halv vecka och mycket längre tid kommer gå tills jag återser hennes fina ansikte.

Du är bäst.
ifuckingmissyou


För det andra fick jag tips om en bra låt och film av spånge - tack så mycket.
Filmen var Surfer Dude. Lovely. Och låten är den här serru!



För det tredje
så har jag en mycket klok far som sa till mig "Det är bättre att våga och vinna än att aldrig våga prova"

Awesome.

Hemma efter 26 dagar i Paradiset.

Kom hem igår igen från Indonesien - för er som har missat det.
Landade på Landvetter 5 minuter över 10 på morgonen och därifrån åkte vi hem till Pappa för att packa upp lite.
Det tog inte lång tid för mig att packa upp det "nödvändigaste" och åka hem till Mamma en liten stund för att få fram min PUK-kod, med tanke på att jag blev lite för rastlös i väntan på flight Denpasar-Bangkok.
Stannade inte särskilt länge hemma hos Mamma heller, utan satte mig ganska snabbt på en buss som skulle ta mig in till Kungsbacka, så att jag skulle få träffa min Älskade Freddie. Kärt återseende efter ca 30 dagar utan varandra.

Vi satt på Naam och uppdaterade varandra, fast det var mest han som pratade om allt som hade hänt under tiden jag hade varit borta. Sedan fick Freddie den goda idén att vi skulle till Hemköp och köpa lite godis, och med tanke på att jag har haft cravings for licorice under hela resan tyckte jag att det var en briljant idé.
Efter att vi hade köpt mina balkar och Freddies vanilla fudge godisar gick vi upp till Ulla, Freddies mormor, i Tingberget och drack lite kaffe och var ute och promenerade med Mozart, hunden, inte människan.
Hade en underbar dag med Freddie, alltid lika skönt att träffa dig och prata med dig, för det är aldrig någon som får tyst på oss. Love you, Fritch!

Nu ska jag snart äta frukost. Mamma är sjuk idag så hon gör iordning små minibaguetter i ugnen och ska göra en kaffe latte till mig. Sweet!
Sedan blir det till att duscha, göra sig iordning lite och åka in till Kungsbacka igen för att träffa Carro, innan hon åker hem till Halmstad igen. Älskar att vara ledig, men imorgon börjar helvetet igen.. År 5, Here I come!

♥ (Y)

Dyk och baliengelska

Var ute i Lembongan idag for att fa en chans att se mola molas. Hade vart coolt som fan, men det fick vi ju sjalvklart inte..
Pa kri var det 28-29 grader i vattnet.. Dar ute var det 21, snacka om att jag fros i min shorty och sog i mig luft.. En 200bars flaska pa 30 minuter!
Nar jag skulle ner i vattnet fragade en av killarna pa baten
"do you have your pins"
sa jag svarade lite forbryllat
"pins??!"
"yes, your pins" svarade killen och pekade pa mina fenor..
Vadda PINS tankte jag.. Det heter ju FINS!
Sa galet det kan bli..
Sedan kan de ju inte saga F har som vi gor, sa nar man sager "thank you my friend" nar man har kopt nagot sa far man svaret "yeahyeah, good bye my priend"
Finns inte F i det indonesiska spraket?? :O

Overover



Vampyr, pirat?



Sitter pa internetcafeet pa bali och saknar svensk musik. Passar bra

Bali

Alskar bali!
Har ar det helt underbart, ligger pa stranden pa dagarna och har det gott med bintang i handen och pa eftermiddagarna/kvallarna sa ar vi oftast i kuta och shoppar..
Nu har jag bara 6 dagar kvar har, det suger.. Hade velat vara har mycket langre!
Imorgon fyller pappa 50 (Y) sa da blir det till att fira, pa tisdag ska vi ut till Lembongan och dyka med mola molas... forhoppningsvis. Nu har vi ju anda sett manta och kvar ar mola molas, valhaj och andra stora undervattensdjur..
Det enda som ska bli skont med att komma hem igen ar att traffa alla igen..
Men man trivs ratt bra har anda..

Peace

Kri Eco Resort - Mitt paradis

Sitter just nu pa Bali, kom hit igar kvall fran Kri, mitt paradis pa jorden! Har haft en helt otrolig vecka med helt underbara manniskor och helt fantastisk dykning! Vi har haft tva helt grymma dykpolare.. Kanye West och Jamie Foxx! Hade ett helt sjukt bra nattdyk i lordags med Andre och Vincent - en kille fran holland, tappade bort sig sjalv och alla andra, och det har vi verkligen haft roligt at! Fick se manta pa vart andra eller tredje dyk, sa nu hoppas jag pa mola mola har pa bali! Vi har haft det sa roligt med personalen pa Kri, har spelat volleyboll och skojat med varandra! Saknar dem redan, sa jag kommer snart tillbaka, that's for sure. Har aven hittat min man dar nere! Septinus, Efraim, Markus, Eddy, Edison och Melky ar dem jag kommer sakna mest. Love

RSS 2.0